Senior entreprenad/kalkylingenjör sökes

By | Lediga tjänster | No Comments

Vår vision är att skapa byggande i världsklass genom ständig utveckling!

Vi på Byggentreprenören vet att våra medarbetare gör skillnad varje dag på jobbet. Vi trivs tillsammans och skapar tillsammans ett mervärde i form av gemenskap, förtroende, utveckling och framgång! Vi är ett lokalt förankrat företag i Norrköping, med god tillväxt i ryggen. Nu fortsätter vår jakt efter nya kollegor till vår familj, är du nyfiken på oss och vill veta mer? Sök då tjänsten som senior entreprenad/kalkylingenjör hos Byggentreprenören!

 

Läs mer och sök jobbet! Tryck här

Junior entreprenad/kalkylingenjör sökes

By | Lediga tjänster | No Comments

Vår vision är att skapa byggande i världsklass genom ständig utveckling!

Vi på Byggentreprenören vet att våra medarbetare gör skillnad varje dag på jobbet. Vi trivs tillsammans och skapar tillsammans ett mervärde i form av gemenskap, förtroende, utveckling och framgång! Vi är ett lokalt förankrat företag i Norrköping, med god tillväxt i ryggen. Nu fortsätter vår jakt efter nya kollegor till vår familj, är du nyfiken på oss och vill veta mer? Sök då tjänsten som junior entreprenad/kalkylingenjör hos Byggentreprenören!

 

Läs mer och sök jobbet! Tryck här

Snickare/betongare/plattsättare sökes

By | Lediga tjänster | No Comments

Byggentreprenren loggor

Byggentreprenören söker snickare, betongare och plattsättare!

Vi söker nu dig med goda kunskaper och erfarenheter av byggservicejobb eller byggentreprenader. Du ska vara utbildad till snickare/betongare/plattsättare och ha yrkesbevis. Som person ska du vara service-minded, fungera lika bra självgående som i team, vara driven samt vara trygg i dina arbetsuppgifter. Du ska också vara välorganiserad och planera dina arbeten väl. Du ska ha ett naturligt förhållningssätt till våra värdeord som är engagerad, trygg och innovativ.

Körkort: B (krav)

Är du den person vi söker så skicka ditt CV + Personligt brev till jobba@bebygg.nu .

Vi ser fram emot din ansökan!